Băăsescu va fi audiat azi într-un dosar de retrocedări

Băăsescu va fi audiat azi într-un dosar de retrocedări

Traian Băsescu a declarat că azi va fi audiat într-un dosar pe care procurorii au decis să-l redeschidă. Surse judiciare au afirmat că fostul președinte ar urma să fie chemat la audieri în dosarul redeschis în 2015 de Parchetul General.
Traian Băsescu a fost citat de procurori pentru a fi audiat în mega-dosarul privind retrocedările avizate de fostul președinte în 2003, pe vremea când era primar al Bucureştiului, potrivit telegrafonline.
Dosarul a fost clasat în urmă cu aproape șapte ani, însă acum a fost redeschis şi vizează fapte de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor prin retrocedarea a zeci de imobile lui Nicolas Jordan, nepotul senatorului Iordache Minciulescu, acuzat de cei care au pierdut casele că ar fi un impostor şi nu moștenitor de drept.

Author Description

Ziarul Oglinda

There are 1 comments. Add yours

  1. 24th May 2017 | Nicholas Jordan says: Reply
    Vă rog respectuos să urmați exemplul site-ului romaniajournal.ro, care pe 10 mai 2017 mi-a inclus replica la un articol de-al lor quasi-identic cu al d-vstră, (dar în limba engleză), articol bazat pe știri fără acoperire preluate de la România TV și alte izvoare, diseminând afirmații fanteziste despre ancheta în care este implicat fostul președinte Băsescu și care mă identifică pe mine, Nicholas Jordan. NU am pretins ca sunt fiul unui fost senator din perioada interbelica. Casele NU au fost donate statului roman, ci preluate prin moștenire la moartea senatorului în 1940 de către fiul și văduva sa, respectiv tatăl și bunica mea, de la care au fost naționalizate în 1950. Pe desupra, eu NU am devenit brusc beneficiarul uriasei averi (Zeci de imobile? Care sunt alea?) din apropierea centrului Capitalei. Nici eu, nici măcar parchetul nu au prezentat vreodată nimic asemănător cu ceea ce descrieți. Eu am depus actele cerute la dosar unde ele există de circa 20 de ani. Unde sunt probele afirmațiilor publicate? N Jordan

Join the Conversation