Firea își dorește maximum două mandate la Primăria Capitalei

Firea își dorește maximum două mandate la Primăria Capitalei

Primarul general, Gabriela Firea, a afirmat că a “şocat-o puţin” declaraţia preşedintelui social democrat, Liviu Dragnea, întrebată dacă ar accepta să candideze la preşedinţia României, în cazul în care PSD i-ar cere acest lucru.
“Nu ştiu acum ce să spun, chiar m-a şocat puţin când am văzut declaraţia domnului preşedinte Liviu Dragnea, care, la provocarea noastră a tuturor, a domnului Adrian Năstase, care a spus că posibil o femeie să fie candidatul PSD pentru 2019, pentru alegerile prezidenţiale, întrebat de jurnalişti, domnul preşedinte Liviu Dragnea a spus că e posibil să o pregătim pe Gabriela Firea. Este foarte greu ca femeie (…) să pui în balanţă ce e mai important, o responsabilitate publică sau familia. Şi când te uiţi în jur şi vezi atât de multe probleme şi vezi copii bolnavi, vezi copii care, din păcate, nu mai fac faţă anumitor tratamente sau vezi familii care nu pot avea copii şi îmi dau seama cât de generos a fost Dumnezeu cu mine şi cu familia mea -pentru că am trei băieţi- iar eu aleg, pentru că aşa m-a dus viaţa, să fiu în serviciul public”, a precizat Gabriela Firea la ”Sinteza Zilei”.
Totodată, ea a precizat că ar putea rămâne pentru cel mult două mandate la Primăria Capitalei.
“Femeia şi omul din mine spun că ar trebui la un moment dat, şi nu foarte târziu, să pun capăt acestei cariere care îmi consumă foarte mult din energie, din timp şi mă ia de lângă copii, de lângă soţ, de lângă familie. Şi îmi petrec o zi de muncă cu foarte mult dor faţă de ei. (…) Repet, omeneşte -bineînţeles, Dumnezeu este cel care ştie ce vom face noi peste ani şi probabil zâmbeşte atunci când noi plăsmuim strategii şi proiecţii prea îndepărtate – ar fi util să închei acest mandat cu bine. Dacă bucureştenii vor considera că mi-am făcut datoria, aşa cum ei au sperat, să continui proiectele pe care le demarez în acest mandat, dar nu sunt încă finalizate – maximum, aşadar două mandate la Primăria Capitalei. Nu ştiu.. pe urmă poate că familia mea merită mai mult decât să mă vadă pe furiş. Asta simt acum, nu ştiu ce se va întâmpla”, a menţionat Firea.

Author Description

Ziarul Oglinda

No comments yet.

Join the Conversation