Femeile dintr-o regiune rusească oferă sex contra servicii

Femeile dintr-o regiune rusească oferă sex contra servicii

Problemele economice cu care se confruntă regiunea Buriatia din Rusia au dus la apariţia unui fenomen care uimeşte o lume întreagă. Localnicii au creat comunităţi online prin intermediul cărora oferă „sex contra servicii”. La schimb, ei cer tot felul de servicii banele, precum reparaţii la casă, maşină sau chiar să li se plimbe câinele.
Problemele economice cu care se confruntă Regiunea Buriatia, aflată în sudul Siberiei, au determinat cetăţenii să recurgă la tot felul de metode pentru a-şi putea rezolva diferite probleme casnice. Aşa a apărut VK, o comunitate online cu peste 500 de membri care oferă sex în schimbul unor servicii banale precum zugrăvit, reparat maşina sau chiar plimbat animalul de companie.
“Ofer reparaţii în casa în schimbul sexului. Aşa primeşti şi plăcere, şi renovare”, sună unul dintre cele mai amuzante anunţuri.
“Caut un bărbat care să-mi repare instalaţia electrică în apartament. Ofer 2-3 partide de sex la schimb”, se arată într-un alt anunţ.
Potrivit economiştilor din Rusia, problemele economice mari cu care se confruntă Buriatia sunt cauzate de faptul că majoritatea cetăţenilor au unul sau chiar două credite la bancă.

Author Description

Ziarul Oglinda

No comments yet.

Join the Conversation