Fiţi cu ochii pe noi! NE-AM ÎNTORS!

Fiţi cu ochii pe noi! NE-AM ÎNTORS!

Ne întoarcem în prim-planul presei româneşti. Ziarul OGLINDA a fost un cotidian popular, apropiat de români, şi care nu a ezitat să critice întreaga clasă politică post-decembristă.

O astfel de abordare este absolut necesară şi astăzi. Nu ştim cum vedeţi dumneavoastră lucrurile, dar nouă ni se pare că, acum, ne confruntăm cu o corupţie la fel de mare ca în urmă cu un deceniu şi cu politicieni la fel de iresponsabili. Nu toţi, bineînţeles, dar suficient de mulţi încât să merite să-i ţinem sub observaţie.
O Românie pentru cetăţeni, pentru oamenii simpli, pentru cei care-şi plătesc cu regularitate taxele şi impozitele. Iată ce dorim noi! Şi nu o ţară dezbinată de conflicte politice, cu indivizi care pun paie pe foc şi care nu au niciun fel de vocaţie constructivă.
Suntem o echipă de jurnalişti ambiţioşi şi necoruptibili şi ne dorim să ţineţi aproape de noi.
Cât despre Dan Diaconescu, vă spunem, deocamdată, atât. Veţi avea ocazia să aflaţi o serie de informaţii în exclusivitate despre viaţa şi activitatea profesională a unui jurnalist unic, care s-a încăpăţânat să creadă că singurul său stăpân e poporul român. Totul costă pe lumea asta, inclusiv iluziile, iar DD a plătit cu vârf şi îndesat pentru convingerile sale.
Suntem o publicaţie naţională, cu informaţii şi comentarii de actualitate, dar şi cu dosare şi anchete unice. Vă aşteptăm cu sugestii şi materiale, atât în ediţia tipărită, cât şi pe Facebook, acolo unde putem sta de vorbă.

Tomiţă Stoicuţ

Author Description

Ziarul Oglinda

There are 3 comments. Add yours

 1. 11th March 2017 | RADU IOAN NEGRESCU says: Reply
  Va salut si va doresc Bine ati revenit !!! Si am o intrebare. Nu aveti nevoie de colaboratori pe teme sportive ? Ma refer strict la un fost colaborator al "raposatului" ziar DREPTATEA, cel care saptamanal "tinea" integral pagina 14, 100% teme sportive, 7000 de semne saptamanal
  • 13th March 2017 | Ziarul Oglinda says: Reply
   Va asteptam cu cateva materiale pe adresa de email: oglindaziarul@gmail.com.
 2. 12th March 2017 | Vâscu Alexandru says: Reply
  Mă bucură apariția ziarului și vă felicit pentru realizare. Dacă doriți vă pot oferi subiecte din lumea justiției, de 10 ani lupt cu sistemul ticăloșit din justiția română. Citiți blogul asociației ”ProAdevăr” : asociatiaproadevarapa@blogspot.com Cu bine, Alex.C.Vâscu

Join the Conversation