Păpuşa Trump e la mare căutare

Păpuşa Trump e la mare căutare

Păpușile Troll au devenit deja de mult timp obiecte de colecție. Invenția unui american care nu-l suportă pe Donald Trump este gata să dea lovitura pe piața jucăriilor. Însă nu este vorba despre o jucărie banală.
Chuck Williams, un fost sculptor din Wisconsin, a avut ideea de a-l înfățișa pe Donald Trump într-o formă deloc flatantă. Inițiativa a venit, desigur, în urma insatisfacției lui Williams față de alegerea lui Trump în postul de președinte al Americii.
Autorul „operei” a declarat că ideea i-a venit într-un acces de furie și frustrare, timp în care s-a pus pe treabă și a sculptat o figurină caricaturală din vinil, nu mai mare de 12 centimetri, complet dezbrăcată, având trăsăturile lui Donald Trump și ținând un telefon mobil în mâinile foarte mici (detaliu specific pentru aspectul fizic al președintelui).
Chuck Williams a postat imaginea păpușii pe o platformă de strângere de fonduri pentru proiecte artistice, iar succesul a venit instantaneu. Licitația pentru Trump Troll a depășit cu mult așteptările. Acesta a cerut 38 de dolari, însă ofertele au crescut considerabil.
Sculptorul a asigurat că va oferi un set de 10 astfel de păpuși în ediție limitată celui care oferă cel mai mult. Cererile au început să curgă, astfel că Williams va trebui să trimită păpușile către 1.200 de solicitanți de pe tot globul, până la finele anului.

Author Description

Ziarul Oglinda

No comments yet.

Join the Conversation